LinkedIn Fotografie

De beste LinkedIn foto’s in Nederland vanaf €49

LinkedIn Fotografie

bySalt biedt professionele LinkedIn fotografie aan bedrijven en personen die meer uit hun LinkedIn profielen willen halen. Uw foto is een zeer belangrijk onderdeel van uw LinkedIn profiel.

Een professionele foto maakt u meer aanspreekbaar voor relaties, klanten en potentiële werkgevers. Een kwalitatieve foto op uw LinkedIn-profiel zal u helpen de juiste indruk te maken en maximaliseert het aantal mensen die uw profiel bekijken.

Het is heel simpel: er zijn duizenden profielen op LinkedIn. Om op te vallen heeft u een duidelijke, zakelijke en professionele foto nodig. De eerste indruk is erg belangrijk bij de selectie van een werknemer. Het is bewezen dat recruiters en bedrijven sneller een persoon met een professionele foto selecteren. Wij raden het daarom altijd aan om in een professionele foto te investeren.

Tips voor een goede LinkedIn foto

Kies de juiste fotograaf

Een professionele fotograaf maakt het een stuk makkelijker om de perfecte head-shot te krijgen. De goede fotograaf let op de belichting, achtergrond en doel van de foto. LinkedIn fotografie heeft twee duidelijke doelen: meer bezoekers aantrekken voor uw LinkedIn profiel en uw eigen professionele brand creëren.

Kleed u professioneel

LinkedIn is een professioneel georiënteerd platform. Een goede foto kan de juiste mensen aantrekken. Het is daarom belangrijk om u juist te kleden. Creatieve branches zullen niet altijd naar de “standaard” zakelijke foto’s kijken. De juiste achtergrond, kleding en setting kan daarom erg belangrijk zijn voor een foto. Een aantal tips van bySalt:

 • Vermijd een strapless top, omdat de foto op uw LinkedIn profiel altijd een vierkant is, lijkt u topless (zeer onprofessioneel!)
 • Voor zakelijke foto’s: denk altijd na of je een das om wilt doen op de foto. Een nette blouse kan wat toegankelijker zijn dan een volledige pak!
 • Gebruik altijd een nieuwe foto zodat mensen niet verrast worden wanneer ze u zien.
 • Houdt het simpel: omdat uw foto verkleint wordt op LinkedIn, is het belangrijk dat de foto duidelijk uw gezicht laat zien. Als u een foto gebruikt van uw volledige lichaam zal uw gezicht klein of zelf onherkenbaar zijn op uw LinkedIn profiel.

Wees consistent

Wanneer u een eigen professionele brand creëert is het consistentie erg belangrijk. Wij raden het daarom aan om uw professionele LinkedIn foto ook te gebruiken op uw andere social media profielen. Hierdoor bent u meer herkenbaar voor uw relaties. Ook kunt u uw foto gebruiken op uw CV. Een goede foto kan uw CV een stuk professioneler maken. Bedrijven kunnen zien dat u tijd heeft gestoken in het maken van uw foto en CV en zullen u daarom een stuk serieuzer in behandeling nemen.

Investeer in een goede foto

Het is heel simpel: er zijn duizenden profielen op LinkedIn. Om op te vallen heeft u een duidelijke, zakelijke en professionele foto nodig. De eerste indruk is erg belangrijk bij de selectie van een werknemer. Het is bewezen dat recruiters en bedrijven sneller een persoon met een professionele foto selecteren. Wij raden het daarom altijd aan om in een professionele foto te investeren

Investering

Prijzen LinkedIn Fotografie

1 persoon €69,- p.p.
2-6 personen €59,- p.p.
7 – 12 personen €49,- p.p.

 

Wat is er inbegrepen:

 • Foto’s op locatie / bij ons: WTC Rotterdam (Zakelijk)
 • Vooraf: tips en kledingadvies
 • Foto sessie (20 min.)
 • Vijf foto’s om uit te kiezen
 • Foto’s worden bewerkt en geretoucheerd
 • Levering via email
 • Geen saaie portretfoto’s!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share